Tengerparti Esküvő – Esküvő Miamiban az Óceán Partján

Miami, mint külföldi esküvői helyszín

külföldi esküvő helyszínek

(Norbi és Réka Gyomaendrődről)

Häring Ottó vagyok, Miamiban élő dijnyertes esküvői fotós.

Azoknak ajánlom Miami óceánpartját akik nem szeretik a felhajtást, és egy teljesen másfajta esküvő az álmuk. Számukra a különleges esküvő először is különleges külföldi helyszínt jelent. Egy olyan helyet, ahova mindig is szerettek voln eljutni, amiről mindig is csak álmodoztak. Nem kell előre fizetni semmit és hivatali ügyintézés 30 percet vesz igénybe a több hónapos utánjárás helyett. Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és sokat spórolhattok amellett, hogy igazi, maradandó elményekkel tértek haza.

Esküvő és nászút külföldönKülföldi esküvők és nászutak

(Szilvi és Zoli)

Miami éghajlata kiegyensúlyozott, egész évben a meleg idő jellemzi és a Karib térség időjárásához lehet hasonlítani.

Külföldi esküvői képekKülföldi esküvők és nászutak

(Anita + Zsolt)

Romantikus tengerparti eskuvo

  1. Először is, az esküvőhöz csak a két útleveletekre van szükség. Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem. Nem kell lefordítani semmit sem! Nem kell a Közigazgatási Hivatalhoz rohangálni és nem kell a pénzt költeni hivatalos idegennyelű fordításra. Azt a pénzt inkább költsétek el a pálmafák alatt valami másra. Akkor sem kell semmilyen dokumentum sem, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban.
  2. Az Egyesült Államokban már nem kell vízum.
  3. Nincs várakozási idő. Mivel nem kell dokumentumokat beszerezni, ezért akár holnap utánra is le lehet szervezni az esküvőt. Egy nap azért kell, hogy kiérjetek Miamiba.
  4. Teljes körű az ügyintézés. Nektek csak le kell jönnötök a tengerpartra.
  5. Nem kell polgári házasságlevél az egyházi esküvőhöz. Az egyházi esküvő esetében nem szükséges a keresztlevél (sőt az sem baj, ha nem vagytok megkeresztelve), sem a plébánia hivatal által kiállított igazolásra. Nem kell semmilyen egyházi dokumentum!
  6. Az anyakönyvezetőhöz személyesen viszlek el benneteket. Az adminisztráció körülbelül fél órát vesz igénybe. (Utána már mehettek is le Miami Beach-re a partra strandolni.) Ezt követően bármikor megköthető a házasság.
  7. A házasság honosítható Magyarországon, a helyileg illetékes jegyzőnél. Nagyon egyszerű az eljárás.
  8. Nem kell angolul beszélnetek, magyar nyelven történik a szertartás.
  9. Az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is, Szilveszterkor! Az éghajlat trópusi, és egész évben jó az idő.

külföldi esküvők

Nem vicc! Az év bármelyik napján megházasodhattok. Itt egész évben jó az idő!

külföldi házasságkötés nászút

Az esküvőt követően fotózhatunk a víz alatt is!

külföldi házasságkötéskülföldi házasságkötés külföldön kötött esküvőkülföldi házasságkötés helszínek

(Zoltán és Réka)

külföldi házasságkötés helszínek

Az esküvőt követően meg is kezdhetitek a nászutatokat. Miamiból és Fort Lauderdale-ből (fél óra Miamitól) indul az összes hajóút a Karib-Szigetkre. Másnap már a Bahamákon, Dominikán vagy a Kajmán szigeteken lehettek.

külföldi házasságkötés helszínek

Fehér homokos tengerpart, pálmafák, vízesés, vitorlás jacht…amit akartok.

esküvő helyszínének kiválasztás esküvő helyszínének kiválasztása külföldöntengerparti esküvő helyszínének kiválasztása külföldöntengerparti esküvő helyszínének kiválasztása

A képek modern stílusban készülnének a Ti útmutatásotoknak és igényeiteknek megfelelően. Talán egy kicsit eltérően a Magyarországon bevett stílustól. Inkább a háttérben maradva szeretném megörökíteni esküvő minden eseményét, általában nem, vagy csak minimálisan zavarva meg a nap folyamát. A fő célom az, hogy fotók elmeséljék az esküvőtök/utazásotok történetét.

esküvő-tengerpartesküvő-tengerpart

nászút és esküvő egyben nászút és esküvő egybenlegjobb tengerparti esküvő helyszíne Magyar állampolgár házasságkötése külföldön külföldön szeretnénk összeházasodni külföldi házasságkötési helszínek

A helyszínt Te választod meg. Ha akarjátok, akkor körbeviszlek benneteket a legszebb helyeken itt Miamiban és annak környékén és az esküvőd helyszínét teljes mértkben Te és a párod határozzátok meg.  Ha az az álmod, hogy az oceánban állva akarsz megházasodni, vagy a tengerparton egy általad kiválasztott pálmafa alatt, vagy egy vitorláson az oceán közepén, vagy egy korall zátonyon a víz alatt,  én bármit el tudok intézni és profi képeket tudok készíteni bárhol, bármikor.

Bérelhettek autót is az esküvőhöz, mint Laura és Péter tette:

egzotikus esküvő

külföldi házasságkötési helszínek olcsó külföldi házasságkötési helszínek megfizethető külföldi házasságkötési helszínek külföldi házasságkötési helszínek vőlegény menyasszony házasság kölföldön házasság kölföldön házasság kölföldön

 

Ez vagyok én a kislányaimmal Gyöngyivel és Laylaval:

Ha kérdésetek van, akkor elérhető vagyok személyesen otthon Miamiban ezen a számon: +1 786 444 9743. What’s up: +1 786 444 9743 Email:  info@haringphotography.com

Facebook a linkre kattintva: Otto Haring

Beszélhetünk skype-on is.  A Skype azonosítóm: drottoharing

A többi esküvői képeimet erre a linkre kattintva tekintheted meg: tengerparti esküvő

házasságkötés-külföldön