Tengerparti Esküvő – Esküvő Miamiban az Óceán Partján

Miami, mint külföldi esküvői helyszín

külföldi esküvő helyszínek

(Norbi és Réka Gyomaendrődről)

Häring Ottó vagyok, Miamiban élő dijnyertes esküvői fotós.

Azoknak ajánlom Miami óceánpartját akik nem szeretik a felhajtást, és egy teljesen másfajta esküvő az álmuk. Számukra a különleges esküvő először is különleges külföldi helyszínt jelent. Egy olyan helyet, ahova mindig is szerettek voln eljutni, amiről mindig is csak álmodoztak. Nem kell előre fizetni semmit és hivatali ügyintézés 30 percet vesz igénybe a több hónapos utánjárás helyett. Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és sokat spórolhattok amellett, hogy igazi, maradandó elményekkel tértek haza.

Esküvő és nászút külföldönKülföldi esküvők és nászutak

(Szilvi és Zoli)

Miami éghajlata kiegyensúlyozott, egész évben a meleg idő jellemzi és a Karib térség időjárásához lehet hasonlítani.

Külföldi esküvői képekKülföldi esküvők és nászutak

(Anita + Zsolt)

Romantikus tengerparti eskuvo

 1. Először is, az esküvőhöz csak a két útleveletekre van szükség. Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem. Nem kell lefordítani semmit sem! Nem kell a Közigazgatási Hivatalhoz rohangálni és nem kell a pénzt költeni hivatalos idegennyelű fordításra. Azt a pénzt inkább költsétek el a pálmafák alatt valami másra. Akkor sem kell semmilyen dokumentum sem, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban.
 2. Az Egyesült Államokban már nem kell vízum.
 3. Nincs várakozási idő. Mivel nem kell dokumentumokat beszerezni, ezért akár holnap utánra is le lehet szervezni az esküvőt. Egy nap azért kell, hogy kiérjetek Miamiba.
 4. Teljes körű az ügyintézés. Nektek csak le kell jönnötök a tengerpartra.
 5. Nem kell polgári házasságlevél az egyházi esküvőhöz. Az egyházi esküvő esetében nem szükséges a keresztlevél (sőt az sem baj, ha nem vagytok megkeresztelve), sem a plébánia hivatal által kiállított igazolásra. Nem kell semmilyen egyházi dokumentum!
 6. Az anyakönyvezetőhöz személyesen viszlek el benneteket. Az adminisztráció körülbelül fél órát vesz igénybe. (Utána már mehettek is le Miami Beach-re a partra strandolni.) Ezt követően bármikor megköthető a házasság.
 7. A házasság honosítható Magyarországon, a helyileg illetékes jegyzőnél. Nagyon egyszerű az eljárás.
 8. Nem kell angolul beszélnetek, magyar nyelven történik a szertartás.
 9. Az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is, Szilveszterkor! Az éghajlat trópusi, és egész évben jó az idő.

külföldi esküvők

Nem vicc! Az év bármelyik napján megházasodhattok. Itt egész évben jó az idő!

külföldi házasságkötés nászút

Az esküvőt követően fotózhatunk a víz alatt is!

külföldi házasságkötéskülföldi házasságkötés külföldön kötött esküvőkülföldi házasságkötés helszínek

(Zoltán és Réka)

külföldi házasságkötés helszínek

Az esküvőt követően meg is kezdhetitek a nászutatokat. Miamiból és Fort Lauderdale-ből (fél óra Miamitól) indul az összes hajóút a Karib-Szigetkre. Másnap már a Bahamákon, Dominikán vagy a Kajmán szigeteken lehettek.

külföldi házasságkötés helszínek

Fehér homokos tengerpart, pálmafák, vízesés, vitorlás jacht…amit akartok.

esküvő helyszínének kiválasztás esküvő helyszínének kiválasztása külföldöntengerparti esküvő helyszínének kiválasztása külföldöntengerparti esküvő helyszínének kiválasztása

A képek modern stílusban készülnének a Ti útmutatásotoknak és igényeiteknek megfelelően. Talán egy kicsit eltérően a Magyarországon bevett stílustól. Inkább a háttérben maradva szeretném megörökíteni esküvő minden eseményét, általában nem, vagy csak minimálisan zavarva meg a nap folyamát. A fő célom az, hogy fotók elmeséljék az esküvőtök/utazásotok történetét.

esküvő-tengerpartesküvő-tengerpart

Árak:

Az egész esküvő megvan $1400 dollárból. Ebben az anyakönyvezetés, az adminisztráció és a fotózás (100-200 kép) van benne. A képeket DVD-n kapjátok meg.

Van egy floridai esküvői regisztrácios díj ami 93 dollár. Ennyi. Nincs más költség.

Smink+fodrász 275 dollár ha szükséges. A fodrász és a sminkes házhoz jön.

Virágcsokor 80-120 dollár körül van. Bármilyen csokrot válaszhattok. Film(Videó a ceremóniárol): 400 dollar. Feldíszített bambuszkapu az oceánparton: 500 dollár.

nászút és esküvő egyben nászút és esküvő egybenlegjobb tengerparti esküvő helyszíne Magyar állampolgár házasságkötése külföldön külföldön szeretnénk összeházasodni külföldi házasságkötési helszínek

A helyszínt Te választod meg. Ha akarjátok, akkor körbeviszlek benneteket a legszebb helyeken itt Miamiban és annak környékén és az esküvőd helyszínét teljes mértkben Te és a párod határozzátok meg.  Ha az az álmod, hogy az oceánban állva akarsz megházasodni, vagy a tengerparton egy általad kiválasztott pálmafa alatt, vagy egy vitorláson az oceán közepén, vagy egy korall zátonyon a víz alatt,  én bármit el tudok intézni és profi képeket tudok készíteni bárhol, bármikor.

Bérelhettek autót is az esküvőhöz, mint Laura és Péter tette:

egzotikus esküvő

külföldi házasságkötési helszínek olcsó külföldi házasságkötési helszínek megfizethető külföldi házasságkötési helszínek külföldi házasságkötési helszínek vőlegény menyasszony házasság kölföldön házasság kölföldön házasság kölföldön

 

Ez vagyok én a kislányaimmal Gyöngyivel és Laylaval:

Ha kérdésetek van, akkor hívhatjátok a húgomat, Gyöngyit, Magyarországon: 30/436 8257, vagy elérhető vagyok személyesen otthon Miamiban ezen a számon: +1 786 444 9743.  Email:  info@haringphotography.com

Facebook a linkre kattintva: Otto Haring

Beszélhetünk skype-on is.  A Skype azonosítóm: drottoharing

A többi esküvői képeimet erre a linkre kattintva tekintheted meg: tengerparti esküvő

házasságkötés-külföldön

 • czinkoczki Julianna said:

  Szia!

  Erdeklodnenk az eskovovel kapcsolatban,ha mi oktoberben szeretnenk kint hazasagot kotni,ugy 10 napos kin tartozkodassal.Mennyibe kerul?Honosithato-e az ott kotott hazasag?Na ha tudnal valaszolni azt elore is koszonom.
  Szia

 • anett gehringer said:

  Szia,
  Mi a párommal, szeptemberben szeretnénk Miamiban házasságot kötni. Igazán semmi extra, mert barátunknál laknánk, az utazást mi szerveznénk. Amit szeretnénk, egy tengerparti, hivatalos esküvő és úgy 50 fotó. A virágot,ruhát, tortát és egyéb mellékes szépséget mi intéznénk magunknak. Esküvőszervező nem kellene, ahogy semmi más sem. Ebben tudsz e nekünk segíteni? Árban így mire lehet számolni? Milyen papírok kellenének itthonról ? Ott mit kell esküvő előtt és után tennünk? Esetleg van e egyéb ötleted, javaslatod ?!
  Várjuk válaszod, köszönettel:
  Anett-Gábor

 • Szilárd Horváth said:

  Szia Ottó!:-)

  Ezt nem hiszem el...!:-)
  Tényleg Te vagy???:-)
  Ha igen,Te vagy az én emberem!!!
  Mi van Veled??
  Mesélj!!

  Ha nem,akkor bocs!:-)

  Üdv.
  Sziszi:-)

 • mészáros györgyi said:

  Szia! Én is körülbelül az előzöekhez hasonló kérdéseket szeretném feltenni annyi a különbség hogy mi 2010 dec 26-január 16 ig kint leszünk amerikában floridában és mi a szálláson kivül érdeklődnénk és kérnénk egy árajánlatot tőled. Köszönjük szépen mészáros Györgyi

 • Végh Abigél said:

  Szia!

  Mi 2011 májusában tervezünk kimenni és szeretnénk tengerparti esküvőt. Arra gondoltunk, hogy itthon hivatalossá tesszük, hogy elkerüljük a hivatalos procedúrát. Van lehetőség csak szimbólikus esküvőre? Ha csak hivatalos van, tanúkat kell vinni?
  Kérlek küldj egy árajánlatot nekünk, hogy mennyiért vállalnád a fotózást. Esetleg videós ismerősöd nincs kint? :)

  Köszi a segítséget
  Abigél és Tomi

 • Zuzana Fraňová said:

  Szia!
  Sokat nézegettük a honlapot és nagyon tettszenek ezek az esküvők! Jó a helyszín és fantasztikusak a képek! Igaz, mi még csak távlatokban gondolkodunk felőle (kb. 2012 március/április), de érdekelnének az alap információk, árajánlatok. Amit biztosan szeretnénk, az a tengerparti esküvő megszervezése, fotózással és kb. kéthetes kinttartózkodással.
  Nagyok köszönjük a segítségedet,
  Zsuzsa és Henrich

 • Orsi said:

  Kedves Ottó!

  Régóta tervezzük az esküvőnket, de a násznép nagysága és a két család eltérő elvárásai miatt két éve nem tudunk megegyezni sem a helyszínben, sem a létszámban. Ezért párommal azon kezdtünk el gondolkodni, hogy mi lenne, ha "megszöknénk"? Elutaznánk egy szép helyre, egyben nászúton is lennénk, itthon pedig tartanánk később egy fogadást / vacsorát, a szokásos felhajtás (extra díszítés, ceremóniamester, ültetőkártyák stb.) nélkül.
  Így találtam rá honlapodra, és szeretnék Tőled árajánlatot kérni(1-1,5 hétre szállással együtt).

  Válaszod előre is köszönöm!

  Üdvözlettel:
  Orsi

 • Patrícian Tóthová said:

  Szia!
  Érdeklődni szeretnénk mi is az árajánlatról,kb 10napot szeretnénk kint tartózkodni.Fotózást szeretnénk es ha lehetne videost is.Ezt meg tudod szervezni akkor is ha mi szlovákiaiak vagyunk?Es a szertartás milyen nyelven lenne?Angolul sajnos nem beszéllunk,ugyhogy ha lehetséges lenne magyar nyelven az szuper lenne!
  Ekőre is köszönjük a segítséget..
  Üdv: Patyi & Ricsi

 • Judit és Tamás said:

  Szia!

  Érdeklődni szeretnénk egy egyszerű tengerparti esküvő szervezésével és lebonyolításával kapcsolatban. Első körben leginkább információra lenne szükségünk az alábbiakról:
  - milyen okmányok szükségesek ahhoz, hogy a házasságkötés hivatalos legyen (és ezt lehet-e honosítani Magyarországon)
  - az USA többi államában (pl Nevada vagy Hawaii) is ugyanezek a szabályok vonatkoznak a házasságkötésre, vagy államonként eltérő a szabályozás
  - tanúkat nekünk kell hozni
  - mennyi idővel az esemény előtt kell elkezdeni a szervezést (praktikusan idén áprilisban ez még megoldható?)
  - amennyiben ruhát, szállást, utazást megoldjuk magunknak, akkor a helyszín biztosítása, hivatalos ügyintézés, fotózás, díszítés stb. mennyibe kerülnek
  - mennyi napot szükséges a helyszínen tartózkodni (a helyszín kiválasztása és a ceremónia mennyi időt vesz igénybe)
  - gondolom akik már túl vannak egy házasságkötésen, azok még tudnának hasznosakat kérdezni, de mivel mi kezdők vagyunk ebben a témában, így hálásak lennénk, ha minden hasznos információval ellátnátok a Miamiban történő házasságkötéssel kapcsolatban.
  Segítségedet előre is köszönjük!
  Üdvözlettel:
  Judit és Tamás

 • Tuschinger Anikó said:

  Szia,

  Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerülne az esküvő Miamiban milyen papírokra engedélyekre van szükség? Én jelenleg itt vagyok épp Miamiban tudunk esetleg találkozni hogy megbeszéljük?
  Nagyon köszönöm.

  Üdv,
  Anikó

 • Kriszta said:

  Szia Ottó!
  Elsősorban a képeid azok amik megfogtak, majd elvarázsoltak. Amit pedig csinálsz, az még jobb!Arról nem is beszélve, hogy nálunk is a "szokásos" a helyzet: nem szeretnénk pompát, ragyogást, legfeljebb egymás szemében. Itthon utólagosan lenne jó meglepni a szülőket, kikerülve pár kellemetlenséget.
  Erre tekintettel érdeklődni szeretnék egy normál tengerparti esküvő szervezésével és lebonyolításával kapcsolatban. Nekem is infó kéne arról, hogy
  - milyen okmányok szükségesek ahhoz, hogy a házasságkötés hivatalos legyen az USA-ban és lehessen honosítani Magyarországon?
  - Hawaii-n, mint másik lehetséges helyszín is felmerült, bár ott biztos nem találnánk ilyen csudijó fotóst, de ott is ugyanezek a szabályok vonatkoznak a házasságkötésre, vagy államonként eltérő a szabályozás?
  - tanúkról gondoskodsz?
  - Házasságkötés kapcsán jövő év elejében gondolkodunk, összekötve a nászúttal a dolgot. Mennyi idővel az esemény előtt kell elkezdeni a szervezést ?
  - amennyiben ruhát, szállást, utazást megoldjuk magunknak, akkor a helyszín biztosítása, hivatalos ügyintézés, fotózás, díszítés stb. mennyibe kerülnek?
  - mennyi napot szükséges a helyszínen tartózkodni, a helyszín kiválasztása és a ceremónia mennyi időt vesz igénybe?
  Igazság szerint azt remélem, hogy minden más fel nem tett kérdésre is válaszolsz, illetve minden fontos dologra felhívod a figyelmünket, amire érdemes gondolni.
  Tudom, hogy nehéz árakról beszélni, amikor az embernek elképzelése sincs arról, hogy mire is kéne figyelnie, de nagyon szeretném, ha a fontosabb dolgok kapcsán egy hozzávetőleges árat mondanál.
  Az utazást és a szállást biztos, hogy magunk szerveznénk meg, de ha tudsz segíteni ebben is, akkor az is érdekelne.
  Segítségedet előre is köszönjük!
  Üdvözlettel:
  Kriszta és Robi

 • Pingback : Videón Bróker Marcsi lányának kicsit sem fényűző, Miamibeli esküvője

 • Kovacs Anett said:

  Szia! Én most jelenleg kint élek Virginiában és a párom jön ki hozzám a nyáron és megyünk 1 hétre Miamiba :) tudnál nekem írni e-mailben részleteket? Köszönöm Anett